ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Ρέθυμνο 28/3/2014
Από Ευρωπαϊκή Πίστη~Υποκατάστημα Ρεθύμνου
Προς; ΔΣ Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Ρεθύμνης

          Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη προσφέρει στα μέλη του Συλλόγου σας εντελώς δωρεάν τον Ασφαλιστικό Γονέα, την πρώτη δωρεάν ασφάλιση …Aγάπης.
        Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, που προσφέρεται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη. Ο Ασφαλιστικός Γονέας εξασφαλίζει σε εσάς και την οικογένειά σας εξαιρετικά προνόμια όπως:
1.Δωρεάν αγορές στην οικογένειά σας και μέχρι 18000 ετησίως σε είδη πρώτης ανάγκης όπως super market, βενζίνη κλπ , σε περίπτωση που δε θα μπορείτε πλέον να είστε κοντά της ως φυσικός γονέας.
2.Δωρεάν αγορές σε περίπτωση Νοσοκομειακής Περίθαλψης σας από ατύχημα για ίσο χρόνο προς το χρόνο νοσηλείας και ίσης αξίας με εκείνα που κάνατε σε προηγούμενο ίσο χρόνο προς τον χρόνο νοσηλείας σας και έως 1500 ευρώ μηνιαίως
. 3.Επιστροφή ασφαλίστρων μέχρι 100% πλην ενός ευρώ σε περίπτωση που είστε ήδη ή γίνετε ασφαλισμένος της Ευρωπαϊκής Πίστης σε οποιοδήποτε άλλο είδος ασφάλισης. Το ύψος της επιστροφής εξαρτάται από το ύψος των αγορών σας από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις.
         Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε επιτύχει μια ιδιαίτερα συμφέρουσα για εσάς προσφορά, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πίστη. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης με 24ωρο ιατρικό τηλεφωνικό συντονιστικό κέντρο, 365 ημέρες το χρόνο και με παροχές μέσω πανελλαδικού δικτύου Ιατρών και Διαγνωστικών Κέντρων, που περιλαμβάνει μια σειρά καλύψεων όπως: • Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε ιατρούς και οφθαλμίατρους του Δικτύου με συμμετοχή έως € 20 ανά επίσκεψη. • Απεριόριστες ιατρικές πράξεις και Διαγνωστικές εξετάσεις σε ιατρούς του δικτύου, σε τιμές κρατικού τιμολογίου (ΦΕΚ). • Οδοντιατρικές παροχές μέσω πανελλαδικού δικτύου Οδοντιάτρων με ειδικό ποσοστό έκπτωσης επί του εκάστοτε ιδιωτικού τιμοκαταλόγου των συνεργαζόμενων οδοντιατρείων από 30% έως 50%
. Παράλληλα, το πρόγραμμα υποστηρίζεται από την ηλεκτρονική εφαρμογή για smart phones Hwa Alert, με σκοπό την άμεση ιατρική υποστήριξη με το πάτημα ενός πλήκτρου από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.
Το κόστος που έχουμε επιτύχει είναι μόνο € 70 ετησίως ή € 5,83 τον μήνα.
Ελπίζουμε ότι θα δείτε θετικά τη συγκεκριμένη προσφορά, κάνοντας κι εσείς δώρο στον εαυτό σας την προστασία της οικογένειάς σας, αλλά και την προστασία της υγείας σας!
        Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε οποιαδήποτε απορία προκύψει και να ζητήσετε την επαγγελματική μας γνώμη για οποιοδήποτε ασφαλιστικό σας θέμα χωρίς καμία δέσμευση. Σε εποχή κρίσης όσο πιο ανοιχτοί είμαστε, ρωτάμε κι επικοινωνούμε τόσο περισσότερο κερδίζουμε!
                       Εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Πίστης
                   Διεύθυνση Υποκαταστήματος Ρεθύμνου
                                Μανώλα Αναστασία
τηλέφωνα επικοινωνίας 28310 30140 – 30150 κινητό 6947276373
e-mail amanola@europisti.gr anastasiamanola@gmail.com